Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در آخرین فروش فوق العاده ایران خودرو از هر ۴۸۲ متقاضی یک نفر شانس این را داشت تا در این طرح فروش برنده شود.

بررسی شانس تصاحب محصولات ایران خودرو

بنا به گزارش اکوایران، اولین فروش فوق العاده ایران خودرو بعد از افزایش قیمت خودرو در مبدا بار دیگر شاهد حضور بیش از ۵ میلیون نفر متقاضی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش تر فروش فوق العاده این خودروساز در شهریور ماه توانسته نزدیک به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را به خود جذب کند. اما نکته قابل توجه این است که در فروش فوق العاده شهریورماه به رغم ثبت رکورد حضور متقاضیان، از هر ۳۹۹ نفر یک نفر امکان دریافت خودرو داشت اما در فروش فوق العاده آذرماهی این خودرو از هر ۴۸۲ نفر یک نفر شانس این را داشت که خودرو به قیمت کارخانه دریافت کند.

در فروش فوق العاده شهریورماه این خودروساز ۱۳ هزار دستگاه خودرو عرضه شد اما در آذر ماه تعداد خودروی عرضه شده ۱۰ هزار و ۵۰۰ دستگاه اعلام شد. در حالیکه حدود ۲۸ درصد محصولات ایران خودرورا در فروش فق العاده آذر ماهی این خودروساز محصولات پرتیراژ یعنی پژو ۲۰۶ تیپ ۲، پارس سال و پارس با موتور TU۵ تشکیل می دهد اما حدود ۷۶ درصد تقاضا را به خود جذب کردند.

از هر خودرو چه تعداد عرضه شد؟

ایران خودرویی ها در آخرین فروش فوق العاده خود  هفت محصول را عرضه کردند. این محصولات عبارت بودند از پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما (شیشه ای)، پژو ۲۰۶ تیپ ۲، تارا با گیربکس دستی، پارس سال، پارس با موتور TU۵، رانا پلاس و سمند سورن پلاس.

در میان هفت محصول یاد شده بیشترین عرضه مربوط به پژو ۲۰۷ با سقف شیشه ای بود. آبی های جاده مخصوص از این خودرو سه هزار دستگاه عرضه کردند. بعد از پژو ۲۰۷ با سقف شیشه ای، تارا با گیربکس دستی با دو هزار دستگاه رتبه دوم جدول عرضه را تصاحب کرد. خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در فروش فوق العاده آذر ماهی خود هزار و ۵۰۰ دستگاه سمند سورن پلاس را برای انتخاب در اختیار متقاضیان قرار داد. بنابراین سمند سورن پلاس رتبه سوم بیشترین عرضه را به نام خود کرد.

هر محصول چه تعداد متقاضی را به صف کرد؟

پژو پارس با موتور TU۵ بیشترین متقاضی را به خود دید. این محصول توانست نزدیک به دو میلیون و ۱۵۰ هزار نفر، حدود  ۴۲ درصد از متقاضیان را به خط کند.

بعد از این محصول، پژو ۲۰۶ تیپ دو بیشترین تقاضا را در کارنامه خود ثبت کرد. آمارهای منتشر شده نشان می دهد بیش از ۸۵۷ هزار نفر یعنی حول و حوش ۱۷ درصد متقاضی این محصول هاچ بک (بدون صندوق) بودند.

پارس سال برای حدود ۷۸۰ هزار نفر یا عبارت دیگر برای حدود ۱۶ درصد جذابیت داشت و بعد از آن پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما با حدود ۷۰۴ هزار و ۵۰۰ نفر متقاضی حول و حوش ۱۴ درصد تقاضا را به خود دید.

سه محصول تارا دستی با گیربکس معمولی، سورن پلاس و تارا پلاس به ترتیب با حدود ۲۳۲ هزار نفر (۴ درصد)، ۱۹۵ هزار نفر (۴ درصد) و ۱۴۵ هزار نفر (۳ درصد) متقاضی در قعر جدول تقاضا قرار داشتند.

شانس برنده شدن هر خودرو چقدر بود؟

در میان محصولات عرضه شده با توجه به تعداد متقاضی و تیراژ عرضه  برای هر دستگاه پژوپارس با موتور TU۵ از هر دو هزار و ۱۴۸ نفر یک نفر شانس برنده شدن داشت.

بعد از پژو پارس با موتور TU۵ پژو ۲۰۶ تیپ ۲ قرار دارد. از هر ۸۷۵ نفر یک نفر این خودرو را برنده می شد. با توجه به تعداد متقاضی و تعداد عرضه پارس سال از هر ۷۸۰ نفر یک نفر می توانست این خود را در اختیار بگیرد. هر دستگاه پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما نیزبا توجه به تعداد متقاضی و عرضه صورت گرفته از میان هر ۲۳۵ نفر صاحب خود را می شناخت.

از هر ۱۴۵ نفر یک متقاضی می توانست برنده رانا پلاس شود. برنده هر دستگاه سمند سورن نیز از میان ۱۳۰ نفر انتخاب می شد. برای هر دستگاه تارا با گیربکس دستی نیز ۱۱۶ نفر متقاضی ثبت نام کرده بودند.

کد خبر 645212 برچسب‌ها خبر مهم ايران خودرو خودرو - ایرانی فروش فوق‌العاده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم ايران خودرو خودرو ایرانی فروش فوق العاده فروش فوق العاده پارس با موتور TU۵ پژو ۲۰۷ با سقف تعداد متقاضی ایران خودرو پژو ۲۰۶ تیپ نفر یک نفر سورن پلاس سمند سورن هزار نفر پارس سال عرضه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!

در حالی هفته گذشته، رئیس سازمان توسعه‌ تجارت از عرضه اولین خودروهای برقی از فردا (یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه) خبر داد که طبق شنیده‌ها، مدیر سامانه یکپارچه خودروها عنوان کرد که عرضه‌ خودروهای وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است؛ بنابراین هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش ایسنا، سه‌شنبه هفته گذشته (١١ اردیبهشت ماه) بود که رئیس سازمان توسعه‌ تجارت از عرضه‌ خودروهای وارداتی و برقی از روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خبر داد. به گفته‌ ضیغمی، طبق سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شده است که سامانه فروش خودروهای وارداتی از  ۱۶ اردیبهشت ماه فعال و خودروهای برقی و وارداتی نیز عرضه شوند.  

به‌ دنبال این موضوع، ایسنا موضوع را از مدیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی مورد پیگیری قرار داد؛ بر اساس این پیگیری مدیر سامانه یکپارچه خودروها اعلام کرد که هنوز اطلاعات به صورت دقیق در دست نیست و جلسات پیرامون این موضوع ادامه دارد.

اما شنیده‌ها حاکی از آن است که این مقام مسئول در روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده است: ''عرضه خودروهای وارداتی در روز یکشنبه مختص ثبت‌نام کنندگان قبلی است و فعلا برنامه‌ای برای ثبت‌نام جدید وجود ندارد.''

ایسنا، چندین نوبت دیگر نیز این موضوع را مورد پیگیری قرار داد، اما هنوز پاسخی در این خصوص دریافت نشده است؛ ضمن اینکه سایت سامانه عرضه‌ خودروهای وارداتی نیز در حال به‌روزرسانی است و اگر قرار باشد از فردا عرضه‌ای صورت بگیرد، هنوز اطلاعیه‌ای از این عرضه اطلاع‌رسانی نشده است.

ایسنا همچنان پیگیر موضوع است و به محض دریافت اطلاعات بیشتر، اخبار تکمیلی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • عرضه خودرو های وارداتی از فردا یکشنبه
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • گولسیانی: پزشک سپاهان بیشتر از همه دوید!/ همچنان شانس قهرمانی داریم
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا